Sparren met HELEEN

Als sparringpartner willen we de ondernemer inspireren en motiveren om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HELEEN heeft een groot netwerk en weet als geen ander wat er allemaal bij het starten van een onderneming en ondernemerschap komt kijken. Thema’s zoals duurzaamheid zien wij als kans voor jouw onderneming. Met de snel veranderende wereld en alle maatschappelijk uitdagingen staat HELEEN als sparringpartner naast je en denkt mee over de volgende stappen. We stellen kritische vragen en geven eerlijk advies, waarbij we altijd het belang van de ondernemer en hun bedrijf vooropstellen.

1. Kennismaking

In deze fase maken we kennis met de ondernemer en hun bedrijf en bespreken we de uitdagingen en doelen waar de ondernemer mee te maken heeft. We willen begrijpen wat de ondernemer motiveert en wat hen belemmert om succesvol te zijn.

2. Analyse

Op basis van het kennismakingsgesprek zullen we een analyse maken van de huidige situatie van het bedrijf en mogelijke oplossingen aandragen. We zullen onderzoeken welke acties nodig zijn om de doelen te bereiken en de ondernemer helpen om prioriteiten te stellen.

3. Strategiebepaling

In deze fase zullen we samen met de ondernemer een strategie bepalen om de doelen te bereiken en de uitdagingen te overwinnen. We zullen de ondernemer adviseren over welke stappen ze kunnen nemen om hun bedrijf te laten groeien en te verbeteren.

4. Implementatie en evaluatie

Na het bepalen van de strategie zullen we de ondernemer begeleiden bij de implementatie van de stappen die zijn afgesproken. We zullen de voortgang monitoren en de ondernemer ondersteunen bij het nemen van beslissingen. We zullen regelmatig evalueren of de gekozen strategie effectief is en indien nodig aanpassingen doen.