Project management door HELEEN

We vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden gedurende het hele proces, en we werken altijd hard om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van een project? Wij kunnen dit voor jou verzorgen door de inzet van een professionele officemanager. Jouw project wordt proactief aangepakt en goed afgerond door het hoge verantwoordelijkheidsgevoel van de projectmanager. 

1. Initiatiefase

Tijdens deze fase gaan we samen met onze klanten in gesprek om het doel van het project te begrijpen en te bepalen. We zullen het plan van aanpak en de scope van het project bepalen en de haalbaarheid onderzoeken.

2. Planning

Na het vaststellen van het project, gaan we beginnen met het maken van een gedetailleerd plan voor het project. Hierbij houden we rekening met het proces, het budget en het tijdschema.

3. Uitvoering

Tijdens de uitvoeringsfase werken we nauw samen met het projectteam om het plan in actie te brengen. We houden het tijdschema nauwlettend in de gaten, monitoren de voortgang en zorgen dat alle betrokkenen goed geïnformeerd blijven.

4. Afronding

Wanneer het project is afgerond, evalueren we samen met de klant de prestaties en het succes van het project. We zullen ook nagaan of de doelstellingen zijn bereikt en welke lessen we kunnen leren voor toekomstige projecten.