Over HELEEN

Hi, ik ben Heleen Kleijer, de eigenaresse van HELEEN.

Na jarenlange ervaring bij een internationale wereldspeler heb ik ervoor gekozen mijn eigen onderneming op te zetten

Organiseren en vooruitdenken op strategisch niveau zit in mijn bloed en doe ik met heel veel passie. Na jarenlange ervaring bij een internationale wereldspeler heb ik ervoor gekozen mijn eigen onderneming op te zetten en mijn activiteiten als projectmanager, evenementenorganisator en officemanager verder uit te rollen. Ik heb mijn passie om kunnen zetten naar mijn werk, iets waar ik elke dag energie van krijg.

Over HELEEN

HELEEN is gevestigd in Barneveld en Kootwijkerbroek. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen van ondernemers en zijn we toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers en evenementen. We werken nauw samen met lokale bedrijven en organisaties om ervoor te zorgen dat hun evenementen en projecten succesvol zijn.

Of je nu een groot evenement plant, projectmanagement ondersteuning nodig hebt of behoefte hebt aan een sparringpartner voor jouw onderneming, wij staan voor je klaar. Onze lokale expertise van de regio Kootwijkerbroek en Barneveld, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en professionele aanpak, zorgt ervoor dat we een goede oplossing kunnen bieden voor jouw behoeften.