De leukste evenementen laat je organiseren door HELEEN

Samen maken we jouw evenement tot een succes.

Een bijzonder en exclusief bedrijfsfeest, event, beurs of bedrijfsbezoek organiseren kan een hele uitdaging zijn. Welke locatie kies je en welke beleving wil je meegeven? Hoe zorg je ervoor dat het evenement een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan je na afloop nog lang het positieve effect merkt? Wij gaan de uitdaging graag aan en staan voor je klaar met deskundig advies, professionele organisatievaardigheden en een stevige dosis creativiteit!

1. Concept

In deze fase werken we nauw samen met de klanten om het doel en de doelgroep van het evenement te begrijpen en te bepalen. We zullen ideeƫn genereren, de haalbaarheid onderzoeken en een algemeen concept voor het evenement ontwikkelen.

2. Planning

Na het vaststellen van het project, gaan we beginnen met het maken van een gedetailleerd plan voor het project. Hierbij houden we rekening met het proces, het budget en het tijdschema.

3. Uitvoering

Tijdens de uitvoeringsfase zullen we het plan in actie brengen en toezien op de uitvoering van het evenement. Dit omvat het coƶrdineren van leveranciers, het beheren van personeel en het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.

4. Evaluatie

Na afloop van het evenement zullen we een evaluatie uitvoeren om de prestaties te meten en feedback te verzamelen. Dit stelt ons in staat om toekomstige evenementen te verbeteren en aan te passen aan de behoeften.