Diensten die je verder helpen

Projectmanagement

Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van een project? Wij kunnen dit voor jou verzorgen door de inzet van een professionele officemanager. Jouw project wordt proactief aangepakt en goed afgerond door het hoge verantwoordelijkheidsgevoel van de projectmanager. 

Evenementen

Een bijzonder en exclusief bedrijfsfeest, event, beurs of bedrijfsbezoek organiseren kan een hele uitdaging zijn. Welke locatie kies je en welke beleving wilt je meegeven? Hoe zorg je ervoor dat het evenement een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan je na afloop nog lang het positieve effect merkt? 

Sparringpartner

HELEEN heeft een groot netwerk en weet als geen ander wat er allemaal bij het starten van een onderneming en ondernemerschap komt kijken. Thema’s zoals duurzaamheid zien wij als kans voor jouw onderneming. Met de snel veranderende wereld en alle maatschappelijk uitdagingen staat HELEEN als sparringpartner naast je en denkt mee over de volgende stappen.

Officemanagement

Behoefte aan een verantwoordelijke, integere en bevlogen officemanager? Iemand die stevig in de schoenen staat, 24/7 bereikbaar is en pragmatisch te werk gaat? Dan ben je bij HELEEN aan het juiste adres. HELEEN beschikt over een eigen kantoor met diverse vergaderruimtes. De officemanager kan ook op kantoor ingezet worden.